Tags Posts tagged with "Betimi…” personazhet e dashur të “Njerëz dhe Fate”"

Tag: Betimi…” personazhet e dashur të “Njerëz dhe Fate”

Ku janë sot personazhet e dashur të “Njerëz dhe Fate”

Kur telenovela “Njerëz dhe Fate” filloi transmetimin e saj në TVSH, “mbërtheu” pas ekranit miliona shqiptarë që prisnin plot ankth e frikë se çfarë...