Tags Posts tagged with "Berlini dhe Parisi"

Tag: Berlini dhe Parisi

Rama prezanton projektin e aeroportit: Vlora më e rëndësishme se Tirana,...

Kryeministri Edi Rama, ndodhet në qytetin e Vlorës për prezantuar projektin për aeroportin ndërkombëtar të Vlorës.   Gjatë fjalës së tij Rama është shprehur se gjatë...