Tags Posts tagged with "bëra sikur nuk isha në shtëpi”"

Tag: bëra sikur nuk isha në shtëpi”

“Vjehrra ime erdhi pa e ftuar, bëra sikur nuk isha në...

Për shumë prej nesh, të kesh familje do të thotë të nxitojmë për pastruar shtëpinë dhe të përgatitemi mendërisht për pyetje në lidhje me...