Tags Posts tagged with "Beogradi dhe Athina “tërbohen” nga shenjtërimi i Nënë Terezës"

Tag: Beogradi dhe Athina “tërbohen” nga shenjtërimi i Nënë Terezës

Beogradi dhe Athina “tërbohen” nga shenjtërimi i Nënë Terezës

Shenjtërimi i Nënë Terezës dhe procedurat e nisura nga Vatikanit për shenjtërimin e priftit kardinalit katolik Stepinac kanë zgjuar ndjeshmëri në qarqe jo vetëm...