Tags Posts tagged with "Bëhet i gjallë Flori Mumajesi me zë e figurë: Kam kohë pa postuar dhe kam humbur…Shumë shpejt do rikthehem në muzikë"

Tag: Bëhet i gjallë Flori Mumajesi me zë e figurë: Kam kohë pa postuar dhe kam humbur…Shumë shpejt do rikthehem në muzikë

Bëhet i gjallë Flori Mumajesi me zë e figurë: Kam kohë...

Pas shumë kohësh Flori Mumajesi bëhet i gjallë me zë dhe figurë. Pak orë më parë, këngëtari ka publikuar një video në Instagram, ku...