Tags Posts tagged with "Bashkohet dhe Australia/ Diaspora shqiptare grumbullon mbi 255 mijë dollarë për viktimat e tërmetit"

Tag: Bashkohet dhe Australia/ Diaspora shqiptare grumbullon mbi 255 mijë dollarë për viktimat e tërmetit

Bashkohet dhe Australia/ Diaspora shqiptare grumbullon mbi 255 mijë dollarë për...

  Shqiptarët në Australi vazhdojnë të nxjerrin në pah frymën e jashtëzakonshme të solidaritetit, për dy javë shoqatat e shumta, të cilat veprojnë në Australi,...