Tags Posts tagged with "Bashkia e Tiranës jep 600 bursa vjetore për nxënësit"

Tag: Bashkia e Tiranës jep 600 bursa vjetore për nxënësit

Bashkia e Tiranës jep 600 bursa vjetore për nxënësit, ja kush...

600 nxënës të kryeqytetit në shkollat nëntëvjeçare dhe gjimnaze do të përfitojnë bursa vjetore. Bashkia e Tiranës u vjen në ndihmë atyre familjeve që...