Tags Posts tagged with "“Bashkëpunim me qytetarët”"

Tag: “Bashkëpunim me qytetarët”

“Bashkëpunim me qytetarët”, Lleshaj: Aksidentet vrasin më shumë se kriminelët

  Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj ka theksuar sot se “Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit janë të angazhuara për të shtuar përpjekjet në...