Tags Posts tagged with "Arsyet pse dietat mund të çojnë në depresion"

Tag: Arsyet pse dietat mund të çojnë në depresion

Arsyet pse dietat mund të çojnë në depresion

Heqja dorë nga buka, makaronat, karbohidratet dhe zëvendësimi i tyre me një dietë me pak kalori ndikon në humbjen e peshës, por ekspertët paralajmërojnë...