Tags Posts tagged with "Aplikacioni që skanon lëkurën për të zbuluar kancerin"

Tag: Aplikacioni që skanon lëkurën për të zbuluar kancerin

Aplikacioni që skanon lëkurën për të zbuluar kancerin

A mund të zbuloni rrezikun nga kanceri i lëkurës përmes një fotoje? Aplikacioni i ri i smartfonëve analizon fotot e nishaneve dhe mat rrezikun...