Tags Posts tagged with "Anna Lika rishfaqet për herë të parë në publik dhe zyrtarizon lidhjen me Bjordi Mezinin!"

Tag: Anna Lika rishfaqet për herë të parë në publik dhe zyrtarizon lidhjen me Bjordi Mezinin!

Humbi nënën nga sëmundja e rëndë, Anna Lika rishfaqet për herë...

Prej më shumë se një viti, Bjordi dhe Anna Lika janë ndër çiftet e “showbizz”-it tonë. Megjithatë, të dy kanë zgjedhur që këtë histori...