Tags Posts tagged with "Anna Frank: Madhështia e njeriut nuk bazohet në pasuri dhe forcë"

Tag: Anna Frank: Madhështia e njeriut nuk bazohet në pasuri dhe forcë

Anna Frank: Madhështia e njeriut nuk bazohet në pasuri dhe forcë,...

Vërtetë është për tu habitur se si nuk kam hequr dorë nga të gjitha idealet e mia sepse duken shumë absurd dhe të pamundur...