Tags Posts tagged with "Ana tjetër e ish-deputetes"

Tag: Ana tjetër e ish-deputetes

Ana tjetër e ish-deputetes, Grida Duma zbulon arsyen pse hoqi dorë...

Ne të gjithë njohim një profil të kuruar dhe mjaft institucional të politikanes Grisa Duma dhe vështirë ta mendojmë jashtë “kostumit”, që ajo ka...