Tags Posts tagged with "aktori Mirush Kabashi!"

Tag: aktori Mirush Kabashi!

Ky interpretues i madh i poezisë, aktori Mirush Kabashi!

Mirush Kabashi lindi më 17 prill 1948 në Shkodër dhe është rritur në Durrës. Origjina e tij është nga Gjakova. Me 1970 u diplomua...