Tags Posts tagged with "Aktivistja nga Serbia rrëfen luftën: I kam parë vetë krimet serbe"

Tag: Aktivistja nga Serbia rrëfen luftën: I kam parë vetë krimet serbe

Aktivistja nga Serbia rrëfen luftën: I kam parë vetë krimet serbe

Aktivistja më e njohur serbe për të drejtat e njeriut, Natasha Kandic, themeluese e Fondit për të Drejtën Humanitare, flet për bombardimet dhe luftën...