Tags Posts tagged with "Akademia e Shkencave mbrohet me “amanetin e fundit” të Dritëroit"

Tag: Akademia e Shkencave mbrohet me “amanetin e fundit” të Dritëroit

Akademia e Shkencave mbrohet me “amanetin e fundit” të Dritëroit

Në kulmin e debateve dhe polemikave që po prodhon zgjedhja e kreut të ri në Akademinë e Shkencave, duke se ky institucion ka gjetur...