Tags Posts tagged with "‘Ajo është e vogël dhe ne….” Robert Berisha sqaron më në fund të gjitha ”fjalët” për të dhe vajzën 20 vite më të re"

Tag: ‘Ajo është e vogël dhe ne….” Robert Berisha sqaron më në fund të gjitha ”fjalët” për të dhe vajzën 20 vite më të re

‘Ajo është e vogël dhe ne….” Robert Berisha sqaron më në...

Akoma pa kaluar një muaj nga ''ndarja" e Robert Berishës dhe Nora Istrefit, ndarje për të cilën nuk e dimë akoma nëse është konkretizuar...