Tags Posts tagged with "A shkakton efekte anësore konsumi i farave chia? Cilët persona duhet t’i shmangin"

Tag: A shkakton efekte anësore konsumi i farave chia? Cilët persona duhet t’i shmangin

A shkakton efekte anësore konsumi i farave chia? Cilët persona duhet...

Këto fara të vogla por të fuqishme vijnë nga bima Salvia Hispanica, dhe përmbajnë një sërë vlerash ushqyese dhe përfitimesh shëndetësore. Ato përmbajnë fibra...