Tags Posts tagged with "A është e shëndetshme pirja e ujit gjatë ngrënies?!"

Tag: A është e shëndetshme pirja e ujit gjatë ngrënies?!

A është e shëndetshme pirja e ujit gjatë ngrënies?!

Robyn Youkilis, ekspert i çertifikuar i mirëqenies dhe autor i librit“Go With Your Gut”, shpjegon që konsumimi i ujit gjatë ngrënies e dëmton traktin...