Tags Posts tagged with "94 mln euro për procesin e anëtarësimit të Shqipërisë: Ja prioritetet kyçe"

Tag: 94 mln euro për procesin e anëtarësimit të Shqipërisë: Ja prioritetet kyçe

BE, 94 mln euro për procesin e anëtarësimit të Shqipërisë: Ja...

Në Tiranë u nënshkrua të premten mes BE dhe Shqipërisë, Marrëveshja e Financimit, IPA (Instrumenti i Para Anëtarësimit) 2018. Reforma në Drejtësi qëndron në...