Tags Posts tagged with "70 vjeçari që për çati ka vetëm qiellin/ Nga Anora Kroj"

Tag: 70 vjeçari që për çati ka vetëm qiellin/ Nga Anora Kroj

Esksluzive/ Histori e dhimbshme, Ylli Dervishi, 70 vjeçari që për çati...

Është 70 vjeç dhe jeton në qiell të hapur, pa shtëpi, pa një strehëz ku të fut kokën. Ushqehet me çfarë e ndimojnë njerëz...