Tags Posts tagged with "50% E KUVENDIT TË ARDHSHËM TË JENË GRA DHE VAJZA"

Tag: 50% E KUVENDIT TË ARDHSHËM TË JENË GRA DHE VAJZA

KËRKESË PUBLIKE, 50% E KUVENDIT TË ARDHSHËM TË JENË GRA DHE...

Komisioni i Posaçëm i Reformës Zgjedhore duhet të sanksionojë një herë e përgjithmonë vendosjen e kuotës së barabartë gjinore në politikë në Shqipëri Drejtuar:                              Bledar...