Tags Posts tagged with "28-vjeçari hyn në rrethimin e luanit dhe fillon të përqeshë kafshën (VIDEO)"

Tag: 28-vjeçari hyn në rrethimin e luanit dhe fillon të përqeshë kafshën (VIDEO)

E çuditshme, 28-vjeçari hyn në rrethimin e luanit dhe fillon...

  Vizitorët në një kopsht zoologjik në New Delhi janë tmerruar kur një burrë hyri brenda një rrethimi ku ndodhej një luan. Ai vazhdoi të përqeshte...