Tags Posts tagged with "2300 vjet pas themelimit"

Tag: 2300 vjet pas themelimit

Qyteti i Aleksandrit të Madh del në dritë, 2300 vjet pas...

Ju mund të lexoni në të gjitha librat e historisë, për bëmat e Aleksandrit të Madh dhe ndjekjen prej tij të Darit III të...