Tags Posts tagged with "2 vjet nga vdekja e Nënë Terezës"

Tag: 2 vjet nga vdekja e Nënë Terezës

2 vjet nga vdekja e Nënë Terezës

Sot bëhen 22 vjet nga vdekja e humanistes shqiptare, nobelistes dhe të bekuarës së Vatikanit, Shen Nënë Tereza.   Nënë Tereza, emri i plotë i së...