Tags Posts tagged with "1912 …"

Tag: 1912 …

VIDEO/ Shkencëtarja serbe trondit: Ja gjenocidi serb mbi shqiptarët 1844, 1912...

Nga Dubravka Stojanoviç Albanofobia ose urrejtja ndaj shqiptarëve, është shumë e pranishme në Serbi. Albanofobia shprehet me stereotipe negative, me paragjykime dhe diskriminim ndaj pjesëtarëve...