Tags Posts tagged with "111-vjeçi Bakir bën Bajram me 110 pasardhësit e tij"

Tag: 111-vjeçi Bakir bën Bajram me 110 pasardhësit e tij

111-vjeçi Bakir bën Bajram me 110 pasardhësit e tij

Në Mush të Turqisë, 111-vjeçari Zubeyir Bakir ka përjetuar gëzimin e të uruarit Bajramin së bashku me shtatë fëmijët dhe 110 nipërit, mbesat dhe...