Tags Posts tagged with "000 euro ta lini punën dhe ta shëtitni botën"

Tag: 000 euro ta lini punën dhe ta shëtitni botën

Kjo kompani e kafesë do t’ju paguajë 26,000 euro ta lini...

Gjëja e parë që e bëjmë posa të zgjohemi është ta pimë një kafe për ta marrë energjinë e mjaftueshme që ta fillojmë ditën....