Më thuaj cila shenjë je, të të them se sa është inteligjenca...

Më thuaj cila shenjë je, të të them se sa është inteligjenca jote; Zbuloni më të ndriturit e Horoskopit

180
0

Inteligjent lind apo bëhesh, kjo është çështja?? Besoni çfarë të doni në Living ia kemi lënë yjeve atë punë. Para së gjithash duhet ta dini se inteligjenca ka dy forma: Inteligjenca analitike, e cila matet me testin IQ dhe lidhet me aftësinë njohëse dhe ajo e perceptimit, që do lidhet me njohjen dhe kuptimin e botës emocionale dhe fizike ashtu siç është

 

Shenjat më inteligjente, sipas aspektit të parë dhe të dytë janë:

 

Analitike – Ujori

 

Perceptimi – Akrepi

 

Këto janë shenjat më të vështira për t’u mashtruar, por kjo nuk do të thotë që shenjat e tjera nuk janë inteligjente. Lexoni më poshtë aftësitë e të gjitha shenjave dhe na thoni sa e gjeni veten.

 

Shenjat e zjarrit – Demi, luani dhe shigjetari kanë inteligjencë intuitive.

 

Shenjat e Tokës – Demi, Virgjëresha dhe Bricjapi kanë inteligjencë praktike.

 

Shenjat e Ajrit – Binjakët, peshorja dhe ujori kanë një inteligjencë idealiste, analitike.

 

E fundit, por jo më pak e rëndësishme – shenjat e ujit, gaforrja akrepi dhe peshqit kanë inteligjencë perceptuese.