Kuptimi i 2021-shit sipas numerologjisë; Çfarë presim këtë vit?

Kuptimi i 2021-shit sipas numerologjisë; Çfarë presim këtë vit?

219
0

 

Merrni 2021-shin, mblidhni shifrat e tij (2+0+2+1) dhe do të merrni 5 që në numerologji do të thotë ‘liri’. 2020-a ishte një vit fatal i shenjuar nga përmbysje të mëdha globale që kanë ndikuar edhe në zakonet tona më të thjeshta, pandemia ka tronditur trokitjen e muajve në orën e kohës, duke na shkaktuar tronditje dhe ankth për të kthyer faqen e vitit të ri. Tashmë që e kemi lënë pas këtë vit, ne mund të fillojmë nga e para, me pak më shumë shpresë për të hamendësuar të ardhmen tonë.

 

Numerologjia, një sistem sipas të clit numrat nga 1 në 9 kanë një kuptim spiritual dhe simbolik. 2021-shi pra, mund të analizohet si një vit universal, që përmes karakteristikave të dhëna nga shuma e shifrave të tij që do të ndikojnë në jetën tonë gjatë këtyre 365 ditëve duke na dhënë më shumë liri.