Katër shenjat që do të ndikohen më pak nga eklipsi hënor i...

Katër shenjat që do të ndikohen më pak nga eklipsi hënor i 30 nëntorit

224
0

Bëhuni gati për një tjetër eklips hënor të fuqishëm më 30 nëntor! Një eklips i Hënës së Plotë, ka tendencën të sjellë njoftime të papritura, ngjarje shokuese, fundin e diçkaje apo edhe fillime të reja

Si gjithnjë, eklipset ndikojnë më shumë tek disa shenja se tek disa të tjera.

Ndryshe nga herët e tjera, do të veçojmë shenjat që do të ndikohen më pak nga eklipsi i 30 nëntorit.

 

  1. Dashi

 

 

Me email-et e punës që nuk pushojnë dhe alarmet për projektin e radhës, ky eklips hënor do t’ju gjejë shumë të ngarkuar. Ca këshilla? Kliko opsionin “Do Not Disturb”. Je gjithmonë gati për t’u arratisur nga problemet dhe për ngjarjet që të kanë shqetësuar në të shkuarën.

 

Ky eklips do të sjellë disa ndryshime të vogla në agjendën tënde, prandaj mos ju përmbaj asaj në mënyrë strikte. Beso që universi po punon për ty dhe gjithçka do të shkojë mirë.

 

  1. Gaforrja

 

Është e rëndësishme të ndaloni, ta merrni shtruar dhe t’i jepni vetes pak kohë për të kuptuar çfarë keni arritur dhe çfarë jo. Do të ndjeni energjinë e eklipsit në mënyrë më mistike, prandaj për momentin shkëputuni pak nga puna dhe kushtojini rëndësi ëndrrave dhe dëshirave të shpirtit.

 

 

Pak pushim dhe ëndërrim nuk do të të bënte keq.

 

 

  1. Peshorja

 

Energjia e një eklipsi është gjithnjë e paparashikuar, prandaj rruga nuk mund të shihet qartë.

 

Ëndrrat që nuk duhet të injorohen – zbuloni kuptimet e tyre

 

Ky djalë u rrit – dhe po i jep botës shpresë

 

 

Nuk do të mund të keni kontroll për ndryshimet që vijnë bashkë me të, prandaj thjesht vazhdoni ndiqni rrugën që përputhen me interesat tuaja, edhe nëse ju duket sikur është e mbushur me pengesa.

 

  1. Bricjapi

 

Si shenjë Toke, stabiliteti është shumë i rëndësishëm për ju, gjë e cila mund të tronditet pak gjatë këtij eklipsi. Gjithsesi, në vend që t’i bëni gjërat të pamundura, lëreni universin të punojë për ju.

 

Mos u ndjeni fajtorë që vendosni veten si prioritet dhe merrni kohë për të pushuar.