Autoret Postuar nga Vizion

Vizion

981 Postimet 0 COMMENTS

Rexhep Meidani, kryeministër i Qeverisë teknike?

Për gazetën “Koha Jonë” kriza qeveritare nuk ndalon. Sipas gazetës së drejtuar nga Nikollë Lesi, dimri nuk do ta kapë këtë qeveri dhe vendi...