Tags Posts tagged with "NË WASHINGTON ISHTE NJË DITË E MADHE PËR KOSOVËN/ Harry Bajraktari"

Tag: NË WASHINGTON ISHTE NJË DITË E MADHE PËR KOSOVËN/ Harry Bajraktari

NË WASHINGTON ISHTE NJË DITË E MADHE PËR KOSOVËN/ Harry Bajraktari

Në Washington mbrëmë ishte një ditë e madhe dhe e paharruar për Kosovën dhe shqiptarët. Në një atmosferë madhështore, ambasadorja e Kosovës Vlora Çitaku,...