Zgjedhjet e reja në mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të shoqatës Restorantet...

Zgjedhjet e reja në mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të shoqatës Restorantet Turistike Shqiptare

765
0

Një ditë e rëndësishmne për shoqatën e Restorantëve Turistike Shqiptare. Sot në ambjentet e kompleks XIBRAKUT , u zhvilluan zgjedhjet e reja për këshillin drejtues dhe kryetarin. Një aktivitet i rëndësishëm i cili mblodhi pranë jo vetëm anëtarët e saj, kanditatë, por edhe përfaqësues të rëndësishëm në fushat që lidhen drejt përsëdrejti me sektorin e turizmit. Fjalen përshëndetëse e mbajti z.Kujtim Dervishi ( kryetari i shoqates ), i cili uroi mirëseardhjen të ftuarve, si dhe vuri ne dukje te gjitha aktivitetet e kesaj shoqate.

Image may contain: 2 people, suit

Ne panel ishin te ftuar :

znj.Mimoza Shuli ( Administratore e Hotel Perla )

z.Nikolin Jaka ( Kryetari i Dhomes se Tregtise)\

z.Rrahman Kasa ( Kryetari i Unionit Turistik)

z.Kujtim Dervishi ( Kryetar i shoqates Restorantet Turistike Shqiptare )

z.Agim Rrapaj ( Kryetar I KASH )

z.Ardit Collaku (Konsulent Juridik)

Image may contain: 4 people, people smiling, text

Në mbledhje u pasqyrua puna këtë vjeçare e shoqatës . Një punë sistematike me përkushtim dhe me saktësi.  U përmendën të gjtha marrëveshjet e firmosura nga institucione qeveritare dhe jo qeveritare. Ne mbledhje patem disa ndryshime.  Dy anetare bordi dhane doreheqjen per arsye te axhendes se ngarkuar dhe u propozuan 4 emra te rinj.Nga votimi i anetareve me shumice votash u perzgjogjen:

Image may contain: 3 people, people standing and suit

11 ANETARE BORDI:

 

 1. Kujtim Dervishi – Panorama
 2. Reshat Taku – Klubi I Shefave
 3. Xhimi Begeja – Shoq e Alp &Hotel turizem Puka
 4. Shpetim Xibraku- Kompleksi Xibraku
 5. Perparim Lame – Kompleksi Juvenilja Kastelo
 6. Rruzhdi Selko – Restorant Rushi
 7. Rim Reka- Restorant REKA
 8. Sofo – Hotel Sofo Llogara
 9. Dod Doci – Kompleksi Lura
 10. Perparim Laci-Hani i Perparim i Lacit
 11. Diella –Restorant Diella

Nga perzgjedhja u miratua unanimisht qe KRYETARI I SHOQATES te jete serish .z Kujtim Dervishi. Ne perfundim te votimeve , shoqata dhe kompleksi Xibraku ofruan nje dreke per te pranishmit nen tingujt e muzikes live.