Zbulohet plani për fundjavën tjetër, protest para Kryeministrisë me Akademitë dhe skuadrat...

Zbulohet plani për fundjavën tjetër, protest para Kryeministrisë me Akademitë dhe skuadrat e para

312
0

Klubet duket se nuk kanë ndrëmend të tërhiqen dhe pas vendimit të sotëm, duket se e kanë menduar se çfarë do të bëjnë edhe për fundjavën që vjen.

Gjithnjë, nëse brenda kësaj jave nuk do të ketë një zgjidhje mes palëve dhe Kryeministri i vendit, Z. Edi Rama nuk takohet me përfaqësuesit e Ligës Profesioniste, ku bëjnë pjesë edhe një pjesë e presidnetëve të klubeve të elitës sonë.

Ndaj edhe nëse nuk ka zgjidhje, protestat do të përshkallëzohen, ftuboll në fushë nuk do të ketë, ndërsa skuadrat e para, por edhe akademitë e klubeve tona do të protestojnë para kryeministrisë…