Vrau biznesmenin Beqiraj për një kalë, Gjykata lë në burg Eduart Xhezon

Vrau biznesmenin Beqiraj për një kalë, Gjykata lë në burg Eduart Xhezon

116
0

 

Vendi ku ndodhi ngjarja dhe autori Eduard Xhezo

Gjykata lë në burg Eduart Xhezon, i cili vrau për një kalë Arben Beqirajn.

Ngjarja ndodhi më 4 gusht të këtij viti, ku pas një konflikti Xhezo la të vdekur biznesmenin Beqiraj, u plagos djali i tij Ergest Beqiraj, nipi Brikelo Beqiraj dhe Nestim Hodaj.

Një person që kalëronte në plazhin e administruar nga Beqirajt u kthye në mollë sherri, ku mbeti viktimë pronari.

34-vjeçari, i cilësuar nga policia me rrezikshmëri të lartë është arrestuar në Durrës rreth 3 muaj pasi ndodhi ngjarja.