Volkswagen vetura të reja me çmim të ulët, ja pse ?!

Volkswagen vetura të reja me çmim të ulët, ja pse ?!

1235
0

590751-640x358

Sipas Bloomberg, Volkswagen do të ju ofroj blerësve të saj vetura të reja me çmime të volitshme për shkak të skandalit të saj të fundit.

Volkswagen është duke kërkuar me çdo kusht përmirsimin e imazhit të saj dhe këtë e vërteton edhe futja e fuqishme në treg e Skodas, transmeton lajmi.net

Kompania do të veprojë në një strategji më masive të tregut, në mënyrë që t’i kompensojnë humbjet e shitjeve.

Ne e dimë edhe nga e kaluara se marka e njohur e prodhimit të veturave ka qenë dhe mbetet një ndër fuqishmet në botë, andaj, Martin Winterkorn ka premtuar për të rritur shitjet deri në 800,000 makina në vit nga 2018.

Një gjë është e sigurtë, Volkswagen po kthehet furishëm./lajmi.net