Vipat në palester? Orinda Huta më e disiplinuara

 Vipat në palester? Orinda Huta më e disiplinuara

166
0

“Palestra si stil jetesa”, ka ardhur ne vemëndje të publikut nga emisioni “Ditë e Re”. Të ftuarit Emond Stafa Instruktor dhe Migena Merdani , kanë venë në dukje se shkollat në Shqipëri duhet ta këne në program mësimor çdo ditë aktivitet fizik.

Ndërsa referuar atyre që ndjekin palestren ai vuri në dukje një raport duke thëne se 99 % e atyre që shkojnë vazhdimisht në palestër janë njerëzit e thjeshtë, ndërsa vetëm 1 përqind janë Vipa. Stafa tha më tej se Orinda Huta ishte më e disiplinuara që kam deri më tani.