VIDEO/ Zhvishet në mes të aeroportit, vajza heq reçipetat dhe i tund...

VIDEO/ Zhvishet në mes të aeroportit, vajza heq reçipetat dhe i tund në ajër, pasagjerët mbeten të shtangur në Miami

385
0

MIAMI– Një grua u arrestua, pasi ajo u zhvesh plotësisht në Aeroportin Ndërkombëtar të Miami-t. Gruaja hyri në pjesën e bagazheve, dhe filloi të hiqte rrobat një e nga një. Ne fillim u shfaq vetëm me të brendshme, e më pas përfundoi duke i hequr edhe ato.

 

Të gjithë pasagjerët kanë mbetur të shtangur nga pamjet e pazakonta, ndërsa vajza në fjalë këndonte me zë të lartë. Stafi i pasaktë i aeroportit dhe pasagjerët shikuan ndërsa ajo tundte sytjena në ajër.

Vajza nudo në aeroportin e Miami-t.

Disa momente më vonë, gruaja u pa e ulur e zhveshur në pozicionin e zambakut në krye të një makine patrullimi policie jashtë ndërtesës së aeroportit, përpara se të vraponte nëpër rrugë drejt një oficeri policie. Pasagjerët në Aeroportin Ndërkombëtar në Miami i thanë CBSMiami se ishin të tronditur nga incidenti dhe nga mungesa e përgjigjes nga kalimtarët. Gruaja në fjalë e cila nuk është arritur të identifikohet, u arrestua menjëherë nga autoritetet e policisë, pas veprimit të pahijshëm.

Burimi: DailyMail