VIDEO/ Gjyshja lidh me litar nipin 7-vjeçar dhe e lëshon nga ballkoni…ja...

VIDEO/ Gjyshja lidh me litar nipin 7-vjeçar dhe e lëshon nga ballkoni…ja arsyeja

281
0

 

Në dilemën mes maces dhe nipit, kjo gjyshe zgjedh macen.

 

Një incident i jashtëzakonshëm ka ndodhur pak ditë më parë në Kinë, përkatësisht në qytetin e Nanchong.

 

Gjyshja pa macen e saj të bllokuar dy kate poshtë apartamentit të saj dhe lidhi me litar nipin 7-vjeçar për ta marrë.

 

Iniciativa e saj tepër e rrezikshme rezultoi me sukses për vogëlushin, i cili për fat të mirë nuk pësoi asnjë dëmtim.

 

Njëkohësisht edhe macja u shpëtua.