Vetëm 9 muaj ministër, transformimi i Gent Cakajt, shton peshë aq sa...

Vetëm 9 muaj ministër, transformimi i Gent Cakajt, shton peshë aq sa nuk njihet

272
0

Shumë njerëz nën trysninë e një pune të tillë kanë tendenca që të humbin disa kile, por mesa duket ky nuk është rasti i Gent Cakajt.

TIRANË– Ministri i Jashtëm i deleguar Gent Cakaj është një nga emrat më të përfolur të kabinetit Rama 2.  Në janar 2019, Cakaj u vendos në pozicionin e Ministrit të Punëve të Jashtme duke zëvëndësuar kështu Ditmir Bushatin.

Për rreth 9 muaj, Cakaj ka zhvilluar karrierën e tij politike para syve tanë duke bërë dëshmitarë të shumë deklaratave, takimeve apo dhe referimeve.

Ajo që bie në sy qartësisht është shtimi në peshë i ish-këshilltarit të Ramës, madje në kundërshtim me punën e tij stresuese. Shumë njerëz nën trysninë e një pune të tillë kanë tendenca që të humbin disa kile, por mesa duket ky nuk është rasti i Cakajt.