Vesa Luma nuk ka publikuar imazh më të ëmbël se kaq

Vesa Luma nuk ka publikuar imazh më të ëmbël se kaq

77
0

Është njëra nga këngëtaret më të ëmëbla si pjesë e estradës sonë muzikore, e madje edhe e hareshme dhe tejet pozitive veti që arrinë lehtësisht t’i transmetojë tek audienca
Kush tjetër mund të jetë veçse Vesa Luma, e cila tashmë ka vite e karrierë artistike të bujshme në tregun muzikore.

Një zë tejet i ëmbël që transmetohet përherë përmes projekteve të saja të cilat padyshim se rezultojnë të suksesshme derisa vërehet përkushtimi i jashtëzakonshëm i saj.Për të ndaluar paksa tek jeta e saj private e cila veç është epiqendër mediale falë martesës me reperin e njohur shqiptar Big Basta, me të cilin tash kanë një djalë tejet simpatik Lianin e ëmbël që duket t’i ketë marrë tiparet e Vesës.

E për të dëshmuar diçka të tillë, kjo foto e publikuar pak minuta më parë nga vetë këngëtarja shfaq nënë e bir, tejet të hareshëm në përqafimin e njëri-tjetrit, e natyrisht se një ëmbëlsi e tillë nuk ka se si të mos jetë rrezatuese edhe për të gjithë ata që e shohin./Kosovarja/

vesa-1_1497921739-1874876

 

loading...