Venezia 74, Luani i Artë i karrierës për Redford e Fonda

Venezia 74, Luani i Artë i karrierës për Redford e Fonda

269
0

 Duartrokitje të gjata në ceremoninë e dorëzimit të Luanit të Artë të karrierës për Robert Redford dhe Jane Fonda, legjenda të kinemasë në Hollyëood.

Publiku vazhdonte të duartrokiste , ishte e pamundur për Jane Fonda të mbante lotët dhe duke përqafuar RobertRedford qau.

Skena ishte shumë intensive deri edhe përkthyesja që fliste në italisht fjalitë e shkurtra të dy artistëve iu ngjir zëri nga emocioni./Tgcom24/k.s/