Vendet më të bukura të Evropës që pak turistë i njohin

Vendet më të bukura të Evropës që pak turistë i njohin

229
0

Nga ishujt e Norvegjisë lart mbi Rrethin Arktik deri tek malet e mbuluara me pyje në Rumani, plazhet me rërë të erës në Uells dhe liqenet e akullt në Ballkan, Evropa është një vend me larmi spektakolare.Qytetet historike të kontinentit të vjetër dhe plazhet e saj mesdhetare tërheqin shumë vizitorë por destinacionet më të mira janë ndonjëherë qoshet më të largëta, të njohura kryesisht për vendasit dhe disa udhëtarë rastësorë.

Ja disa nga vendet më të bukura të Evropës për të frymëzuar udhëtimet tuaja në të ardhmen:

Union Hall, Irlandë

Image

Parku Kombëtar Hoge Veluwe, Hollandë

Image

Parku Kombëtar i Bavarisë Forest, Gjermani

Image

Henne Strand, Danimarkë

Image

Adelboden, Zvicër

Image

Zagori, Greqi

Image

Ishujt Lofoten, Norvegji

Image

 

 

loading...