Vajza vëmendje! Pse nuk duhet të flini me flokët e kapura bisht

Vajza vëmendje! Pse nuk duhet të flini me flokët e kapura bisht

198
0

Çdo vajzë kujdeset për mënyrën se si duken flokët e saj, dhe kjo shpjegohet me faktin se flokët janë një pjesë e rëndësishme e identitetit tonë.

Dhe ndërsa ne mund të shpenzojmë një pasuri në produkte të ndryshme të flokëve që ata të duken bukur, duhet t’i kushtojmë vëmendje më të madhe disa gjërave që janë pjesë e rutinës tonë të përditshme, që mund të shkaktojnë dëm të vërtetë në flokët tanë.

Fjetja me flokët e kapur bisht është një nga këto gjëra të dëmshme të lartpërmendura dhe kemi një shpjegim për këtë në këtë artikull.