Vajza që fitoi Guinness për punimin me shtizat më të mëdha në...

Vajza që fitoi Guinness për punimin me shtizat më të mëdha në botë

281
0

Një studente e cila mban një rekord për krijimin e punimeve më të mëdha në thurje me shtija në botë është e dëshpëruar sepse i duhet të shesë shtijat e saj sepse me ato lekë do t’i duhet të paguajë universitetin.

Elizabeth Bond e bëri këtë gjë për herë të parë në një konkurs në kolegjin ku studionte por nuk e la vetëm me kaq pasi mori edhe një palë shtija më të mëdha dhe me to theu një rekord botëror Guiness.

Ajo fitoi një rekord botëror Guiness për përpjekjet e saj.

31-vjeçarja sot është e gatshme të shesë shtijat e çuditshme për të financuar dy vitet e fundit për studimet e saj në art në, Universitetin Bath Spa me një tarifë e cila arrin deri që arrijnë në 22,800 $.