Vaji i ullirit iu mbron lëkurën nga plakja

Vaji i ullirit iu mbron lëkurën nga plakja

374
0

Vaji i ullirit përdoret shumë nga njerëzit për të përgatitur ushqim, por pos kësaj ai përdoret edhe për trupin dhe flokët.

Sipas Medical News Today, del që përdorimi vajit të ullirit në fytyrë parandalon plakjen, por po ashtu ju mbron edhe nga kanceri i lëkurës.

Pos kësaj lëkura juaj do të ketë vitamina më shumë siç janë ato A, D, E dhe K, për shkak se këto gjenden në vajin e ullirit.

Ky lloj i vajit përdoret edhe për të zbutur lëkurën, gjithashtu mbron atë edhe nga bakterit.