“Ushtarakja” 19-vjeçare shpallet vajza më e bukur në botë, s’do ta besoni...

“Ushtarakja” 19-vjeçare shpallet vajza më e bukur në botë, s’do ta besoni nga është

241
0

Lista tradicionale e TC Candler dhe Kritikëve të Pavarur zgjedh fytyrën më të bukur çdo vit.

Krijimi i kësaj liste filloi në vitin 1990, dhe shumë pretendojnë se është zgjedhja më e larmishme e bukurosheve, kështu që shpesh përmban emra krejtësisht të panjohur.

Titullin e fytyrës më të bukur për vitin 2020 e mori 19-vjeçarja izraelite Yael Shelbia.

“Unë kurrë nuk kam qenë e para në asgjë … është shumë bukur,” tha 19-vjeçarja për Times of Israel.

Por çfarë bën ajo aktualisht?

Këtu shfaqet ironia: ajo po kryen shërbimin e detyrueshëm ushtarak në Forcën Ajrore Izraelite.

Shelbia dyshohet se është në një lidhje me djalin 35-vjeçar të milionerit izraelit Brandon Korff, i cili u dëbua nga Izraeli për shkelje të rregullave të karantinës kur e vizitoi fshehurazi.