Ushqimet që ju ndihmojnë të qëndroni të hidratuar në të nxehtin e...

Ushqimet që ju ndihmojnë të qëndroni të hidratuar në të nxehtin e verës (Foto)

296
0

Hidratimi është thelbësor në periudhën e verës.

 

Përderisa ushqimet e nxehta nuk janë të preferuara ju mund të ushqeheni me shije dhe të qëndroni të hidratuar.

Kastravecat – I pasur në fibra dhe i përbërë kryesisht nga uji, kastraveci është një nga ushqimet më të efektshme për ditët e nxehta të verës.