Udhëtoni për në Angli apo Skoci? Nga java tjetër të gjithë pasagjerëve...

Udhëtoni për në Angli apo Skoci? Nga java tjetër të gjithë pasagjerëve ndërkombëtarë do u duhet…

280
0

Anglia dhe Skocia do të vendosin rregulla strikte lidhur me hyrjet drejt vendeve të tyre. Mediat e huaja raportojnë se nga java tjetër të gjithëve pasagjerëve ndërkombëtare do u duhet të kenë një test negativ ndaj COVID-19 jo më të vjetër se 72 orë që nga momenti i nisjes nga vendi i tyre. Kjo është një tentativë për të frenuar përhapjen e variantit të ri të COVID-19 që u pikas fillimisht në Britaninë e Madhe.

Kjo masë mund të vendoset edhe për Uellsin e Irlandën e Veriut pasi administratat po e shqyrtojnë si mundësi.